Witlofstamppot met ananas

Hoeveelheid 1Portie Moeilijkheidsgraad:Makkelijk Voorbereidingstijd: 10Minuten Kooktijd: 20Minuten Totale tijd: 30Minuten

Ingrediƫnten

0/10 Ingrediƫnten
Porties aanpassen

Instructies

0/3Instructies
  • Kook de geschilde aardappelen in 20 min. gaar.
  • Verwijder de stronkjes uit de stukjes witlof. Snijd het lof in smalle reepjes. Schil de appel en rasp deze grof of snijd in kleine stukjes. Giet de ananas af en snijd de kaas in kleine blokjes.
  • Maak van de gare aardappelen puree met de tijm, boter, warme melk, peper, zout en nootmuskaat. Schep de witlofreepjes, appel, ananasstukjes en de blokjes kaas door de aardappelpuree. Warm goed door.

Notities

Je kan natuurlijk ook puree uit een pak nemen en dat kruiden.Voor de vleeseters kan er een bal gehakt bij gegeven worden.