Categorie:Hoofd
Hoeveelheid
1Portie
Moeilijkheidsgraad:Makkelijk
Voorbereidingstijd: 10Minuten
Kooktijd:
20Minuten
Totale tijd:
30Minuten
Ingrediƫnten
Porties aanpassen
Instructies
- Kook de geschilde aardappelen in 20 min. gaar.
- Verwijder de stronkjes uit de stukjes witlof. Snijd het lof in smalle reepjes. Schil de appel en rasp deze grof of snijd in kleine stukjes. Giet de ananas af en snijd de kaas in kleine blokjes.
- Maak van de gare aardappelen puree met de tijm, boter, warme melk, peper, zout en nootmuskaat. Schep de witlofreepjes, appel, ananasstukjes en de blokjes kaas door de aardappelpuree. Warm goed door.
Notities
Je kan natuurlijk ook puree uit een pak nemen en dat kruiden.Voor de vleeseters kan er een bal gehakt bij gegeven worden.