Categorie:Hoofd
Hoeveelheid
2
Moeilijkheidsgraad:Makkelijk
Voorbereidingstijd: 10Minuten
Kooktijd:
10Minuten
Totale tijd:
20Minuten
Ingrediƫnten
Porties aanpassen
Instructies
- Klop de eieren los met de melk, wat zout en cayennepeper.
- Laat de mais in een zeef uitlekken. Schep de mais door het eiermengsel.
- Bak het mengsel onder voortdurend roeren op een laag vuur. Laat de eieren niet te droog worden.
- Rooster de boterhammen en besmeer ze dun met de ketchup. In plaats van geroosterd wit brood, kan je ook volkorenbroodjes nemen.
- Die hoeven dan niet geroosterd te worden. Eieren er op doen en bestrooien met wat fijngeknipte peterselie.
Notities
Ook lekker om er nog wat Parmezaanse kaas over te strooien. Voor de vleeseters kan je er een beetje ham doordoen of een plakje ham op de boterham leggen.