
Hoeveelheid
2
Moeilijkheidsgraad:Makkelijk
Voorbereidingstijd: 10Minuten
Kooktijd:
20Minuten
Totale tijd:
30Minuten
Ingrediënten
Porties aanpassen
Instructies
- Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
- Ondertussen de tomaten in stukjes snijden. Peper opensnijden, zaadlijsten verwijderen en fijnhakken. Knoflook pellen en snipperen.
- Meng de tomaten, peper, knoflook, peper en zout en de provencaalse kruiden in een magnetronschaal en verwarm ± 5 minuten afgedekt op 700 Watt tot de stukjes tomaat zacht zijn. Snijd ondertussen de bosuitjes in ringetjes.
- Tomatenmassa met staafmixer pureren tot een gladde saus. Bosuitjes erdoor scheppen en saus nog even in de magnetron verwarmen.
- Pasta afgieten. Tomatensaus erover scheppen en bestrooien met Parmezaanse kaas.
Notities
Serveer er eventueel nog wat rucola bij.Voor de vleeseters: doe er in reepjes gesneden gegrilde achterham door.Als je de saus niet in de magnetron wil maken, kan het ook gewoon met wat olie in de pan.