Lasagne met champignons

Hoeveelheid 2 Moeilijkheidsgraad:Makkelijk Voorbereidingstijd: 10Minuten Kooktijd: 30Minuten Totale tijd: 40Minuten

400gr. ,300 gr. ,6 basilicum,6,2 ,200 gr. ,’, ”, ”, ‘.jpg’, ‘2012-08-22 19:29:48’, ‘2012-08-22 15:18:35’, 2),

Ingrediƫnten

0/9 Ingrediƫnten
Porties aanpassen

Instructies

0/5Instructies
  • Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Knip de peterselie klein en meng deze door de champignons.
  • Was de courgette en snijd deze in dunne plakken. Knip de basilicum fijn en meng deze met de courgette.
  • Maak de kaassaus volgens de gebruiksaanwijzing en voeg wat geraspte kaas toe. Breng op smaak met de cayennepeper of chilipoeder.
  • Neem een ingevette langwerpige ovenschaal en begin met een laagje saus. Dan een laagje champignons en een laagje lasagnebladen. Vervolgens een laagje courgette, wat saus en champignons. Dan weer een laagje lasagnebladen en zo verder tot alles op is. Eindig met een dun laagje saus.
  • Bestrooi het geheel met geraspte kaas. Bak de lasagne volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Notities

Lekker met wat tomaatjes. Vlees is hier niet echt bij nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *