Italiaanse witte bonensoep

Hoeveelheid 2 Moeilijkheidsgraad:Makkelijk Voorbereidingstijd: 10Minuten Kooktijd: 10Minuten Totale tijd: 20Minuten

Ingrediƫnten

0/12 Ingrediƫnten
Porties aanpassen

Instructies

0/4Instructies
  • Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de ontpitte tomaten in kleine stukjes. Pureer de helft van de witte bonen.
  • Verhit de olie en fruit de ui en knoflook ca. 5 minuten. Voeg de gepureerde bonen toe en bak ze 2 minuten mee. Schenk de bouillon er bij en breng de soep aan de kook.
  • Voeg de rest van de witte bonen en de tomaatstukjes toe en kook nog 3 minuten. Breng de soep op smaak met zout en peper.
  • Schep vlak voor het serveren de kruiden door de soep. Bestrooi tot slot met de Parmezaanse kaas.

Notities

Lekker met ciabatta of stokbrood.