Eiercurry

Hoeveelheid 2 Moeilijkheidsgraad:Makkelijk Voorbereidingstijd: 10Minuten Kooktijd: 30Minuten Totale tijd: 40Minuten

Ingrediënten

0/13 Ingrediënten
Porties aanpassen

Instructies

0/4Instructies
  • Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Kook de eieren hard.
  • Pel en snipper de uien en de knoflook.
  • Verhit de olie in een wok en bak de ui ± 3 minuten. Voeg de laurierblaadjes, de knoflook, koriander en komijn toe en bak ± 2 minuten mee. Kurkuma er over strooien. Tomaten met vocht toevoegen. Curry al roerende aan de kook brengen en in ± 20 minuten zachtjes laten inkoken tot een dikke saus.
  • Op smaak brengen met zout en cayennepeper. Eieren pellen, halveren en in curry ± 5 minuten meeverwarmen. Koriander erboven fijnknippen. Serveer met de rijst

Notities

Voor de vleeseters kan er in plaats van een eitje een stukje kip bij gegeven worden.