Categorie:Hoofd
Hoeveelheid
2
Moeilijkheidsgraad:Makkelijk
Voorbereidingstijd: 10Minuten
Kooktijd:
30Minuten
Totale tijd:
40Minuten
Ingrediënten
Porties aanpassen
Instructies
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Kook de eieren hard.
- Pel en snipper de uien en de knoflook.
- Verhit de olie in een wok en bak de ui ± 3 minuten. Voeg de laurierblaadjes, de knoflook, koriander en komijn toe en bak ± 2 minuten mee. Kurkuma er over strooien. Tomaten met vocht toevoegen. Curry al roerende aan de kook brengen en in ± 20 minuten zachtjes laten inkoken tot een dikke saus.
- Op smaak brengen met zout en cayennepeper. Eieren pellen, halveren en in curry ± 5 minuten meeverwarmen. Koriander erboven fijnknippen. Serveer met de rijst
Notities
Voor de vleeseters kan er in plaats van een eitje een stukje kip bij gegeven worden.