Aardappelcurry met tuinbonen

Hoeveelheid 2 Moeilijkheidsgraad:Makkelijk Voorbereidingstijd: 10Minuten Kooktijd: 25Minuten Totale tijd: 35Minuten

Ingrediënten

0/9 Ingrediënten
Porties aanpassen

Instructies

0/4Instructies
  • Schil de aardappelen en snijd ze in dobbelsteentjes. Pel en snipper de uien en de knoflook.
  • Fruit de uien en de knoflook met het kerriepoeder 5 minuten in de hete olie. Voeg de aardappelen toe en bak ze al omscheppend 10 minuten mee.
  • Voeg het bouillontablet en de yoghurt toe en laat de aardappelen in ± 10 minuten helemaal gaar stoven.
  • Schep de tuinbonen erdoor en verwarm alles al omscheppend. Tot slot de koriander erover strooien.

Notities

Voor de vleeseters kan er prima een stukje kip bij gegeven worden.