Tortilla

Hoeveelheid 2

Ingrediƫnten

0/9 Ingrediƫnten
Porties aanpassen

Instructies

0/7Instructies
  • Kook de geschilde aardappelen in water met zout beetgaar. Snijd ze in plakjes.
  • Pel de ui en snijd in ringen. Pel en snipper de knoflook.
  • Bak de ui en de knoflook in 2 koekenpannen goudgeel en glazig.
  • Voeg de aardappels toe en bak ze aan beide kanten lichtbruin.
  • Klop intussen de eieren met de melk, bieslook, paprikapoedere en peper en zout naar smaak los.
  • Schep het mengsel in de koekenpannen en laat het ei op een laag vuur stollen. Keer de tortilla;s met behulp van een groot bord of deksel en bak de andere kant bruin.
  • Snijd ze in punten en serveer met een groene salade.

Notities

Voor de vleeseters kunnen er Catelaanse worstjes bij gegeven worden.Als je de aardappelen voor het koken al in plakken snijdt, gaat het sneller